Szolgáltatások azaz, hogyan működünk mi?

Webhely és weboldal sebességnövelés, kereső és felhasználó optimalizálás hatékonyan és eredményesen

Webhely és weboldal sebességnövelés, kereső és felhasználó optimalizálás hatékonyan és eredményesen

Fő tevékenységünk a meglévő weboldalak/webhelyek környezetbaráttá alakítása. Ez egy komplex folyamat, ami többnyire időigényes, alapos munkát, nagy felkészültséget és körültekintő beavatkozást igényel, viszont eredményeképpen weboldala és webhelye sokkal gyorsabb lesz, felhasználóbarát és a keresők is pozitívabban értékelik.

Folyamatát tekintve az alábbi tevékenységek történnek annak érdekében, hogy meglévő weboldalát környezetbaráttá alakítsuk:

Folyamatát tekintve az alábbi tevékenységek történnek annak érdekében, hogy meglévő weboldalát környezetbaráttá alakítsuk

Fontos tudni

Nem minden weboldalt és webáruházat lehet tökéletesen környezetbaráttá alakítani. Így sajnos el kell fogadnia azt a tényt, hogy bár sokkal jobbá tudjuk tenni a meglévőt mégis sok esetben teljes cserét javasolunk és csak utána érdemes a beavatkozásokat elvégezni. Persze dönthet úgy, hogy nem cseréli le meglévő oldalát, de ekkor a siker is korlátozottabb. Az építőiparban is létezik egy jól ismert mondás: “Az alapozás hiányát később úgyis meg kell fizetni. Ráadásul még drágábban mint az elején.” Nos igen, gyenge alapokra nem tudunk jól építeni mi sem, de a hiányos kivitelezés nagyon jól korrigálható. Sokkal jobban, mint az építőiparban.

Mit kap még az a partnerünk, aki környezetbaráttá alakíttatja weboldalát

A számos előnyös és hasznot termelő beavatkozáson felül azok a weboldal és webáruház-tulajdonosok, akik weboldalát és webhelyét az általunk felállított normák szerint környezetbaráttá minősítünk, azoknak az oldalára kihelyezésre kerül az alábbi logók valamelyike. A képen látható szimbólum igazolja, hogy a követelményeink szerinti szigorú minősítésen megfelelt, az oldal megfelelően gyors és ebből adódóan a felhasználó számára élmény böngészni/használni, működési szempontból energiahatékony és környezetbarát.

Ez a weboldal környezetbarát! Tudjon meg többet! Ez a webáruház környezetbarát! Tudjon meg többet!